Sveriges Bingohallar: Hötorget i Stockholm

Sveriges Bingohallar: Hötorget i Stockholm
På 1960-talet uppstod det fenomen som skulle bli närmast en folkrörelse: bingo. Första bingospelen hölls av fotbollsklubben Gunnarstorps IF i Skåne. Därefter växte bingohallar upp överallt i Sverige. Trots de senaste årens ökning av bingo på internet finns det fortfarande över hundra bingohallar runt om i Sverige. En av dem hittar du vid Hötorget i Stockholm. Hallen är belägen så centralt det bara går i vår huvudstad, belägen i tunnelbaneplanet på Hötorget under korsningen Kungsgatan/Sveavägen – det vill säga rakt under Konserthuset. Denna hall öppnades 1971 och erbjuder fortfarande efter 40 år – som de själva påstår – landets bästa bingospel. Hos Hötorgets bingo kan man vara med på en lång rad aktiviteter. Några exempel på dessa är Billiga dagen, Lördagsskoj, Söndagsutspel, Tokiga tisdagen och Onsdagsspel.
Trots hård konkurens av internetbingo håller bingohallarna fortfarande stilen. Hötorgets Bingo – likt de flesta bingohallar – har sina trogna spelare som kommer tillbaka år efter år och spelar. Man har sina vänner där och man tar en kopp kaffe och en kaka tillsammans och pratar om livet. Något som är svårt att få på internet.
Internetbingo har på många sätt hittat andra målgrupper. Spelare som kanske inte hinner – eller vågar – gå till en bingohall väljer internetbingo. Här finns andra fördelar som bingohallen inte kan erbjuda. Större utbud, snabbare tillgänglighet. Detta passar många idag som lever ett jäktigt liv och bara vill koppla av i några minuter. Vill du lära dig mer om internetbingo kan du gå in på www.bingospelare.se.

Related posts:

  1. Bli en bättre bingo spelare