brett sortiment av hälsokostprodukter som

I webbutiken www.ner-i-vikt.se hittar du ett brett sortiment av hälsokostprodukter som hjälper dig att hitta en bättre balans mellan kost, fysisk aktivitet och vila. Hos oss hittar du en mängd måltidersättningar och kostpreparat från välrenommerade Herbalife, unika hudvårdsprodukter från Nourifusion samt en mängd andra artiklar som hjälper kroppen att fungera som den ska. Hos oss är det enkelt att handla och vi levererar snabbt. Välkommen in i vår butik!

Det nordiska klimatet är inte speciellt skonsamt mot huden. Om du har problem med torr, narig och sprickig hud finns det all anledning att testa Nourifusions produkter. Deras fuktkräm med SPF 15, som innehåller nyttiga A-, C- och E-vitaminer, återfuktar och skyddar huden. Nourifusion har även ett SPF solskydd. En annan intressant produkt är Nourifusion Nattkräm. Smörj in på kvällen och låt Nourifusion återfukta och stimulera din hud medan du sover. Krämen passar alla hudtyper och har fördelen att den inte känns fet.

ner-i-vikt.se erbjuder vi just nu även ett mer heltäckande hudvårdspaket, som innehåller ansiktsrengöring, ansiktsvatten samt fuktkräm med SPF 15. Samtliga produkter innehåller viktiga A-, C- och E-vitamin. Ansiktsrengöringen avlägsnar effektivt smink, fett och smuts. Ansiktsvattnet ger hyn en fräsch och uppfriskande glans. Ta även en närmare titt på Herbalifes Herbal Aloe-serie, som omfattar lindrande gel, stärkande schampo, hand- och kroppslotion, bad- och kroppstvål, stärkande balsam samt hand- och kroppstvål. Herbalifes noggrant framtagna produkterna rengör varsamt samtidigt som de hjälper kroppen bevara sin naturliga fuktighet.

Surfa in på www.ner-i-vikt.se och kolla in vårt sortiment. Om du har några frågor om oss eller våra produkter, ring 026-10 85 50 eller skicka ett e-mail till info@nerivikt.se. För ett sundare liv, handla hos http://www.bra-vekt.no i norge eller för finland, besök http://www.painon-hallinta.com e

No related posts.