Gör som Köpenhamnarna – slappna av och ta det lugnt.

Gör som Köpenhamnarna – slappna av och ta det lugnt.
Något som är imponerande med Köpenhamnarna är att de kan konsten att koppla av och ta det lugnt – trots att de bor i en storstad. När man kommer över sundet och promenerar längs Ströget slås man av hur avkopplade alla känns. Inte alls så inåtvända som stressade Stockholmare, så reserverade som Londonbor eller så hetsiga som Romborna.
I Köpenhamn kan man konsten att erbjuda en pulserande Europeisk metropol med uteliv, shopping, spännande kulturliv och fina restauranger – utan att stämningen blir stressad och opersonlig.
Så om du själv går och känner att du behöver resa bort och koppla av ordentligt – då är Köpenhamn ett bra ställe att åka till.

På sidan hotell-köpenhamn hittar du bra information om hur du tar dig billigt och bra till staden samt hur du hittar passande boende. Om du åker dit för att koppla av är det viktigt vilket hotell du väljer. Med hjälp av sökmotorn – och dessa detaljerade sökfilter – kan du leta dig fram till det hotell som kan ge just dig bäst avkoppling. Bra service, hög standard och spa på hotellet är ju inte dumt om man verkligen vill kunna koppla av. Allt detta kan du ange i sökfiltret.

Vid en provsökning dyker det upp flera hotell i Köpenhamn som kan erbjuda detta. Ett exempel är hotellet Marriott Copenhagen. Hotellet har fått 8.8 i snittbetyg av tidigare gäster och ligger vackert vid Kalvebod Brygge – inte långt ifrån Tivoli.

Här hittar du hälsoklubb, ångrum, bastu och fittnesanläggning. Rummen kostar från 966 SEK per natt.
Om det är andra kriterier som får dig att slappna av kan du själv gå in på www.hotell-kopenhamn.se och göra en sökning. Kanske vill du bara bo billigt och koppla av på andra sätt – då finns det flera billiga alternativ också.

No related posts.