Grace Wellness & kosttillskott

Har du problem med vikten? Då är du långt ifrån ensam. Övervikt och fetma är idag ett växande problem i stora delar av västvärlden. De bakomliggande faktorerna är komplexa och det finns inga enkla genvägar till varaktig viktminskning och ett hälsosammare liv. Från ett rent fysiologiskt perspektiv krävs en bättre balans mellan energiintag (det vill säga intag av mat och dryck) och fysisk aktivitet.

Visionen bakom grundandet av företaget Grace Wellness var att sprida kunskap om viktkontroll och hälsa. Vi identifierade tidigt ett allmänt behov som inte fylldes av hälskostbranschen och den traditionella sjukvården. I samarbete med Per-Arne Öckerman-professor emeritus i klinisk kemi vid Lunds universitet och expert vid utarbetandet av Socialstyrelsens allmänna kostrekommendationer-har vi därför tagit fram ett flertal kosttillskott. Dessa preparat, som bygger på aktuell forskning, bidrar bland annat till att öka förbränningen av fett samt dämpar hungerkänslor. På så sätt hjälper de dig reducera din vikt.

Kosttillskottet Reducer innehåller en mängd aktiva substanser som bidrar till ett mer balanserat näringsintag och snabbare förbränning. Gå till vår hemsida www.gracewellness.eu. Här hittar du både en mer detaljerad beskrivning av Reducer samt länkar till de vetenskapliga arbeten som ligger till grund för preparatets utformning.

Kroppens omställningar tar tid. För varaktig viktminskning bör du därför använda våra kosttillskott under en längre period och kombinera dessa med nyttigare mat och ett mer aktivt leverne. Det finns inga genvägar till ett sundare liv. Tålamod och målmedvetenhet är viktiga egenskaper för dig som vill leva ett sundare liv. För mer information om Grace Wellness och våra produkter, besök www.gracewellness.se. Du är också alltid välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-509 33 200 eller via e-post, kundservice@gracewellness.se.

Källor:
http://blogg.gracewellness.se
http://www.grace-wellness.se

Related posts:

  1. Vägen till ett friskare och lättare liv