Hur ska man gå tillväga för att hitta ett lån till bästa möjliga villkor?

Hur ska man gå tillväga för att hitta ett lån till bästa möjliga villkor? För den som letar lån är det inte helt enkelt att orientera sig. Idag finns det ett stort antal kreditinstitut på den svenska finansmarknaden. Villkor och regleringar skiljer sig åt från långivare till långivare. Med hjälp av den oberoende nättjänsten kan du snabbt jämföra villkor och räntor från inte mindre än 17 olika banker. Gå in på Låna.at och läs mer om olika typer av låna. Du kan även prata direkt med våra erfarna rådgivare om du har frågor kring låneförfarandet. Ring 0770-455 903. Vår kundtjänst är öppen dygnet runt.

För att låna pengar kräver vi att du uppfyller visas grundläggande kriterier. Du ska vara minst 18 år gammal, ha en fast adress i Sverige och du får inte har ett skuldsaldo. För vissa specifika lån, exempelvis billån krävs att du har fyllt 20 år. Vidare ska du ha en inkomst som uppgår till minst 100 000 kronor per år.

När du bestämt dig för hur mycket du behöver låna och hur lång återbetalningstid du vill ha är det bara att skicka in ansökan. Vi gör då en sedvanlig kreditprövning. Under vardagar kontaktar vi dig inom 24 timmar. På sidan Låna.at kan du hitta mer information om lån. Om du har frågor, tveka inte att ringa 0770-455 903. Du kan höra av dig när som helst på dygnet. Vi är alltid på plats för att hjälpa dig hitta bästa möjliga lån.

Via Låna.at kan du teckna ett smartare lån. Besök oss idag!

Related posts:

  1. Använd ett prag-tiskt sätt att hitta billig resa till Prag