Idag brottas många med övervikt och fetma

Idag brottas många med övervikt och fetma. I dagens samhälle åter vi för mycket osund och kaloririk föda samtidigt som vi rör oss för lite. Överflödiga kilon är resultatet av ett för högt intag av energi i relation till förbrukad energi. Övervikt är idag ett folkhälsoproblem. Idag finns det omfattande medicinsk forskning som visar på sambanden mellan övervikt och allvarliga former av ohälsa, såväl fysisk som psykisk. Hälsoproduktföretaget Herbalife har under mer än 30 år arbetat för att ta fram metoder som hjälper människor att bryta osunda vanor. E-butiken http://www.good-weight-loss.co.uk är en av Herbalifes oberoende distributörer. Besök oss idag och läs mer om vad du kan göra för att uppnå bättre viktkontroll och därmed ett sundare och friskare liv.

För att din kropp ska fungera på ett bra sätt krävs att du har en varierad och balanserad kost. Hos http://www.herbauk.co.uk hittar du en mängd förmånliga erbjudanden på kosttillskott, som ser till att du får i dig rätt mängd av viktiga näringsämnen. Niteworks, till exempel, är en kompott av ingredienser som stimulerar produktionen av kväveoxid och på så sätt främjar blodcirkulationen. Du får även ett bra tillskott av C- och E-vitaminer som hjälper till att skydda cellmembranen mot skadliga så kallade fria radikaler.

Herbalifeline är ett Omega 3-tillskott som innehåller fettsyrorna EPA och DHA, vilka stärker hjärtat. För ett starkare immunförsvar, testa Rose Ox, en kombination av nyttiga ört- och växtextrakt som tillsammans med antioxiderande vitaminerna A, C och E skyddar mot fria radikaler. Besök http://www.herba-minceur.fr och läs mer om Herbalifes kosttillskott.

Related posts:

  1. Balans är det bästa för kroppen
  2. Antioxidanter, Man är ju inte mer än människa