Jämför bilförsäkring

Anything Media Network samlar smarta sidor
Anything Media Network kan man beteckna som en portal, innehållande sidor som servar konsumenter med information inom olika områden. Det kan handla om jämförelse mellan olika hotell i olika städer, olika företag som säljer blommor eller färgpatroner via internet. Vidare är de värdar för sidor som jämför olika lån, försäkringar eller elbolag. Ingen av sidorna tar i sig betalt av besökaren, utan gör sin vinst på att förmedla kunder till de företag som sidorna hjälpt konsumenten att hitta.
Kort och gott har sidorna som funktion att hjälpa konsumenten att pressa priserna inom olika områden.
De olika områden som Anything Media Network agerar kring är
Finans: banklån, försäkringar mm.
Bläck & toner: bläckpatroner och toners som säljs via nätet
Foton och datorer: fotoframkallning och datorrelaterade produkter
Boende: främst byte av elbolag
Mjukvaror: försäljning av programvara till datorer
Resor: jämförelse av hotell i olika delar av världen.

En av de nyaste tillskotten i Anything Media Networks portal är sidan bilforsakrarna Detta är en mycket smidig sida vars huvudsyfte är att jämföra tio olika försäkringsbolags prisförslag på att försäkra din bil. Du fyller i ett formulär och får inom loppet av en halv minut några bud varav det billigaste listas högst upp.
De tio försäkringsbolagen är Gjensidige, Moderna försäkringar, Salus Ansvar, Länsförsäkringar, Trygg & Hansa, IF, Redo! Försäkringar, Sveland försäkringar, Auro försäkringar och Folksam.
Skillnaden mellan det försäkringsbolag som lagt lägsta och högsta budet, efter prisjämförelsen på www.bilforsakrarna.se, kan handla om ett par tusen kronor i årspremie.
På www.bilforsakrarna.se kan du även läsa en del om bilförsäkringar, premier samt hur du går till väga för att teckna en försäkring. Här finns även en förteckning över de 20 mest populära bilmodellerna där Volvo v70, Volvo v40 och Toyota Corolla är de tre som toppar listan.

No related posts.