När dinosaurerna gick på pokerbordet

Det har hänt. Det har nästan hänt. Åtminstone har det hänt att fossiler har förekommit på spelborden på pokerns eget VM – WSOP.
Mannen som alltid har en fossil med sig när han spelar poker är Greg Raymer, 2004 års segrare i WSOP.
Gregory Raymer föddes 1964 i Minot i North Dakota kännetecknas dels av sina holografiska solglasögon som han då och då bär när han spelar och dels av att han använda en fossil som kortskydd under turneringar. Detta har gett honom hans smeknamn: Fossilman. Fossilen är en lämning från den tid han samlade på fossiler. Han tjänade till och med ett tag pengar på att sälja fossiler till andra pokerspelare.
Innan sin pokerkarriär studerade Raymer kemi och juridik och arbetade en tid som jurist. Han började spela poker 1999 och spelade första gången i World Series of Poker 2001. Då kom han på tolfte plats i Omaha Hi/Lo-turneringen.  2004 vann han Main Event i den dittills största turneringen med 2576 deltagare. Förstapriset var då $5 miljoner. Gregory Raymer är numera – tillsammans med 2003 och 2005 års vinnare, Chris Moneymaker och Joe Hachem – representant för internetcasinot PokerStars.
Året efter sin stora vinst kom han på 25e plats var det längsta en regerande mästare kommit i påföljande WSOP sedan Johnny Chan. Under sin karriär har Raymers vunnit över 6,79 miljoner dollar på sina turnering – internetturneringar ej medräknade. Vill du lära dig mer om poker och internetpoker, kan du gå in och läsa på http://www.pokerbonusarna.se

No related posts.