Om du vill att fasaden på din fastighet ska hålla längre

Om du vill att fasaden på din fastighet ska hålla längre är det viktigt att du regelbundet avlägsnar mögel, alger och andra föroreningar. En ren och snygg fasad ger ju dessutom ett trevligare intryck. Detsamma gäller förstås taket. Under senare år har behovet att fasadtvättning ökat. Anledningen är en kombination av fuktiga somrar, milda vintrar och luftförsurningar. Smuts i form av mögel och andra ämnen som bildas på dina fasader drar till sig fukt, som i sin tur gör att trä ruttnar och leder till att puts och tegel vittrar sönder. För att undvika stora reparationskostander måste du stoppa denna nedbrytningsprocess i tid.

Tack vare den webbaserade och kostnadsfria servicen Fasadtvätt.org kan du enkelt och snabbt hitta den firma som är bäst lämpad att ta hand om dina tvättbehov. Här hittar du ett webbformulär där du kan fylla i kontaktuppgifter samt lämna en beskrivning av vad som behöver göras. Var så detaljerad som möjligt. Ange till exempel vilken typ av ytmaterial det är frågan om samt något om husets ungefärliga dimensioner. Ju tydligare du är, desto enklare är det för oss när vi tar fram offerter från olika firmor. Visst låter det smidigt? Har du några frågor kring www.fasadtvätt.org? I så fall kan du alltid kontakta kundtjänsten på e-postadressen info@fasadtvätt.org.

Förutom att olika firmor skiljer sig åt i pris och expertis föreligger det även stora skillnaden när det gäller miljöhänsyn. En del hänger med i utvecklingen och använder sig endast av metoder och kemikalier med begränsad påverkan på miljön. Andra fortsätter i gamla hjulspår. Läs mer om fasadtvättning på www.fasadtvätt.org.

Related posts:

  1. Vill du prova på att hyra in professionell städhjälp?