Snabbt teckna ett lån?

Behöver du snabbt teckna ett lån? Då är Lån.at den givna platsen. Företaget fungerar som en fristående aktör på lånemarknaden, och agerar som ombud. Allt du behöver göra är att ansöka om ett lån hos Lån.at, som sedan skannar av marknaden för att sedan erbjuda dig det mest förmånliga alternativet.

På så vis slipper du själv att sitta under ändlösa timmar och jämföra olika banker. Lån.at gör det åt dig, och dessutom helt gratis. Bättre kan det faktiskt inte bli.

Via Lån.at kan du låna upp till 350 000 kronor, utan att du behöver ha någon säkerhet. De typer av lån som du kan teckna via Lån.at är bolån, privatlån och billån. För att din låneansökan ska kunna beviljas krävs dock att du har fyllt 18 år.

Vidare måste du även vara skriven i Sverige, samt ha en årsinkomst, från tjänst eller pension, som inte understiger 100 000 gånger. Ett råd kan vara att skaffa sig en medsökande till lånet. Då ökar chanserna att du får det beviljat. Om du vill läsa mer om alla villkoren, går du in på Lån.at.

När du gjort din ansökan hos www.lån.at så tar det maximalt 24 timmar, under vardagar, innan du får ditt svar. Skulle du ha några frågor så kan du också ta direkt kontakt med Lån.at. Du når kundservice på telefonnummer 0770-455 903. läs mer på http://www.lån.at/banklån/

No related posts.