Sökordsoptimering, affiliate eller sponsrade länka

Sökordsoptimering, affiliate eller sponsrade länkar – MarketingLab hjälper dig att öka omsättning och bygga en större kundkrets. Välkommen till www.marketinglab.se!

Sedan 2003 har MarketingLab framgångsrikt jobbat med marknadsföring online. Vi är ett ungt och hungrigt gäng som inte backar för en utmaning, tvärtom. Vi ser möjligheterna! Tack vare vår kunskap och vårt driv har vi en rad lyckade projekt bakom oss. Ner-i-Vikt.se kan till exempel numera räkna sig som en av Europas ledande när det gäller viktminskningspreparat online. Med vår hjälp har de kunnat öka sin omsättning med nästan 70 %, utan att för den skull betalat mer för det. Istället har de kunnat minska sin kostnad för sponsrade länkar med närmare 180 %. Ett annat företag som anlitat oss är Hjälp Hemma som sysslar med städning. Hjälp Hemma har sedan vårt samarbete kunnat gå från 2 till 47 anställda på bara två år. Dessa exempel är bara ett axplock av vad MarketingLab har hunnit med genom åren, fler exempel hittar du på vår webbsida eller om du kontaktar oss.

MarketingLab använder sig alltid av de senaste verktygen på marknaden och lägger hela vår fokus på strategier för return on investment, sponsrade länkar, sökmotoroptimering och affiliatemarknadsföring. Vi skräddarsyr lösningar för ditt projekt och tack vare vår spännvidd kan vi också hjälpa dig att expandera din verksamhet ut i Europa om det skulle vara intressant. Vi ser på entreprenörskap som något vackert och älskar utmaningar.

Per Gustafsson är grundare till MarketingLab och ett känt namn inom marknadsföring online i Sverige. Han har sedan 2006 bland annat arrangerat SEO-träffar för eliten här på hemmaplan. Vill du kontakta MarketingLab? Vi nås på telefon +46703662680 eller via vår webbsida www.marketinglab.se. I tillägg finns vi på både Twitter, Seo-Proffs och Linkedin, samt ett flertal andra ställen. Länkar till dessa hittar du under fliken ”Blogg” på vår webbsida.

No related posts.