Telemarketing med hjälp av Bisfront

Telemarketing med hjälp av Bisfront

Vill du hitta nya kunder med hjälp av Telemarketing? Har ni en ny tjänst eller produkt som ni vill nå ut med? Eller ska ni gå in på en ny marknad? Då kan Bisfront hjälpa er med detta. Bisfront är ett av Nordens ledande bolag inom telemarketing, besöksbokning och nykundsbearbetning.

Att skapa tillväxt handlar om att hitta nya kunder. Detta kan vara en tidskrävande och komplex process som kräver stort engagemang och vilja. Men det är helt nödvändigt om man vill växa och skapa värde till bolaget. Bisfront har en lång erfarenhet från att hjälpa allt från noterade börsföretag till mindre enmanskonsulter. Tack vare en väldigt strukturerad och berövad arbetsprocess vet Bisfront vad som krävs för att nå framgång med försäljningen.

En viktig del med telemarketing och besöksbokning är att identifiera potentiella målgrupper och företag som kan vara intresserade av just er tjänst eller produkt. Att bara söka fram bolag efter omsättning eller antal anställda kan ibland vara bra men oftast väldigt trubbigt. Bisfront har en heltäckande och unik databas där man kan söka på betydligt mer komplexa parametrar. Tex gjorda medieinvesteringar föregående år.

När man väl tagit fram sin målgupp gäller det att kunna kommunicera sitt budskap på rätt sätt. Detta är oerhört viktigt för att kunna nå framgång med sin försäljning. Förstår inte målgruppen nyttan eller syftet med tjänsten och varför den är intressant så får man inga resultat. Bisfront har en unik branscherfarenhet inom de flesta branscher. Därför har Bisfront fem olika affärsområden som är specialiserade inom varje bransch. Bisfront IT, Bisfront Media, Bisfront Finance, Bisfront HR och Bisfront Consulting. Tack vare branscherfarenheten kan Bisfront kommunicera på rätt sätt till målgruppen oavsett om det är marknadschef eller VD som man talar med.

För att veta mer om hur processen går till och hur ni kan ta hjälp för att hitta nya kunder ta kontakt via www.bisfront.se eller på telefon 08-6601770.

No related posts.