Vad som verkligen ger dig framgång i poker

Glöm allt du trodde du visste om poker. Glöm att du ska analysera spelet eller läsa dina motspelare. Spelet är oförutsägbart och dina motspelare kan vara fullständigt spritt språngande galna – och då är det omöjligt att läsa dem.
Glöm pokeransikten och att dölja dina avsikter. Varför försöka läsa av dina motspelare när du kan få kontakt med ett spöke som enkelt kan gå runt och titta. Världen är full av spöken som bara hasar runt – i väntan på bättre tider. Och de har bedövande tråkigt, då de flesta inte ser dem. Med rätt tekniker kan du få kontakt med dem, och de är redo att hjälpa dig med vad du vill – bara de slipper ifrån tristessen. Tänk dig själv att du har suttit och ugglat på en bokhylla i 200 år, och plötsligt är det någon som ber dig gå och titta över en killes axel och kolla in hans kort. Nog skulle du göra det.
Kontakt med spöken gör du med hjälp av dina spelkort. Genom att olika kort kommer upp, får du meddelande från den andra sidan. Klöver sex till exempel betyder förhöjd karma. Ödet jobbar intensivare. Det innebär också frihet, förändring och oväntade händelser. Vilket är oroande när man har med spöken att göra.
Men oroa dig inte. Du är helt säker då allt detta är struntprat.
Det finns inga genvägar till framgång. Så gå in på http://www.pokerspelarna.se och börja plugga poker din latmask.

No related posts.