Var inte egoistisk – låt andra städa

Var inte egoistisk – låt andra städa
Tillhör du dem som älskar att städa? När du är på jobbet sitter du bara och funderar på hur du ska lägga upp städningen när du kommer hem. Och när du har städat varenda skrämsel och vrå av din lägenhet så suckar du med saknad. Kanske du stökar till lite bara för att få städa lite till. Kanske du bjuder in din kaotiska farbror Börje och låter honom leva rullan i någon timme – så att du sedan har en ordentlig och underbar städning att ta tag i. Kanske är det till och med så att du – när behovet är som mest trängande – att du knackar på hos dina grannar och frågar om du får komma in till dem och städa lite?

Om du är en sådan person så ska du tänka på att även grannar kanske tycker om att städa. Men de kanske låter dig komma in och städa för att de är snälla och tycker synd om dig. Och när du är klar så är det i stället de som får sitta och titta på sin rena lägenhet med saknadens suck.

Så var inte så egoistisk. Låt folk städa. Och för att utmana dig själv och visa din generositet borde du låta andra städa även i din egen lägenhet. Det kan verka som ett stort och jobbigt steg, men den tillfredställelse generositeten ger kan vara mycket tillfredställande. Bjud hem professionella städare som en gång och veckan sköter sitt jobb och får din lägenhet att skina och glänsa. Ta tillexempel de stackars städarna på Hjälp Hemma som inget annat önskar än att få komma hem till just dig och få städa din lägenhet. Om du inte låter dem så får de sitta alldeles sysslolösa i företagets fikarum och sucka.

Tillhör du inte den ovanstående sortens människa… Vilket är extremt troligt, så kanske du snarare hatar att städa. Och dina motiv till att kontakta Hjälp Hemma ang hemstädning och låta en städare komma hem till dig med jämna mellanrum är helt andra. Du vill helt enkelt slippa städa. Och på så sätt blir alla nöjda och du får din veckostädning genom städbolag hjälp hemma genom städtjänst..

Related posts:

  1. Varför inte låna en slant och starta ett eget fotbollslag?