Vissa spel tycks aldrig bli omoderna som ex Kendama

Vissa spel tycks aldrig bli omoderna, oavsett hur många nya avancerade dataspel som kommer ut på marknaden. Klassiska Kendama har under de senaste åren upplevt något av en renässans. Länge spelades Kendama främst i Japan, men idag växer antalet entusiaster snabbt både i Nordamerika och Europa. Om du vill hitta Kendama till bra pris, vänd dig då till Spelexperten. Här hittar du ett rikt och varierat utbud av spel för alla åldrar och smaker.

Hos Spelexperten kan du välja mellan tusentals spel. Ta en titt själv i sortimentet. Frakten har en schablonkostnad – endast 49 kronor – och beställda produkter levereras snabbt. Normalt får du dina varor 1 till 2 dagar efter att du skickat in din beställning. Hos Spelexperten är det enkelt och tryggt att shoppa. Ring 026 – 18 24 27 eller skriv till info@spelexperten.com om du har några frågor. Kundtjänsten har öppet vardagar mellan klockan 09:00 och 16:00.

Kendama består av ett handtag – försett med en spets och två koppar i olika storlekar – och en boll. Bägge delar är tillverkade i trä och förbundna av ett snöre. Varianter av spelet kan spåras långt tillbaka i tiden – åtminstone till 1500-talet. Till Japan kom det under 1770-talet och det var här det fick sin nuvarande utformning.

Varför är då Kendama så populärt? En viktig förklaring är att det – sin enkelhet till trots – fortsätter att utvecklas. Nya övningar och tricks gör att de tekniska svårigheterna ständigt når nya nivåer. Officiellt finns det idag 101 officiella övningar, men samtidigt finns tusentals inofficiella. Kendama är det perfekta spelet för dig som vill öva hand-öga koordination, snabbhet och tålamod.

Spelexperten har under lång tid satsat på e-handel. Företaget är certifierat av Trygg E-handel. Om du vill kolla vad tidigare kunder anser om Spelexperten så kan du exempelvis läsa omdömena hos Prisjakt. Handla dina spel hos Spelexperten. Du kommer inte att ångra dig!

Related posts:

  1. Sällskapsspel för barnen och resten av familjen
  2. Idag växer nätspelandet som aldrig förr.